Om

HAVSBADSKYRKAN invigdes 1992 och ligger på Pite Havsbads campingområde. Den är i huvudsak en turistkyrka, men många pitebor finner den också rogivande. Målsättningen är att alla människor ska känna sig hemma i kyrkan. Våra besökare kommer från många olika håll i världen, men de flesta är svenskar och norrmän.

Kyrkan är öppen för alla, oavsett tro, och dialogen har en given plats i vår kyrka. Många kommer till kyrkan för att tända ett ljus, se den vackra byggnaden, känna atmosfären, köpa en kopp kaffe och hembakt bröd eller äta en god våffla med sylt och grädde.

Verksamheten vid Havsbadskyrkan är ett samarbete mellan olika kristna samfund och kyrkor i Piteå och Sensus studieförbund. Se också predikoturer i lokaltidningarna för mer information och eventuella ändringar.

HAVSBADSKYRKAN vill vara en mötesplats för människor i alla åldrar.

Därför ber vi:

Gud, gör dörren till Havsbadskyrkans s
vid nog att ta emot alla som längtar efter kärlek och gemenskap. Gör dess tröskel så slät, att den inte blir en stötesten för barn eller vilsna fötter.

Gud, låt dörren till detta hus bli en port till ditt eviga rike.

Amen.